El diari ARA publica el primer suplement especial de les comarques gironines

Amb aquesta nova publicació, el rotatiu vol millorar la cobertura de l'actualitat a la demarcació

El diari 'Ara' traurà en l'edició amb paper un suplement especial dedicat a les comarques gironines coincidint amb les Fires de Sant Narcís. Sortirà al carrer divendres, 25 d'octubre, i serà el primer d'una sèrie de publicacions per donar a conèixer la realitat d'aquest territori.

Les fires seran el tema central del primer suplement especial, el qual també comptarà amb unes pàgines especials sobre la Cerdanya i amb diferents seccions d'actualitat, entrevistes, reportatges, opinió i cròniques sobre temes econòmics, culturals i socials. El nou espai es presentarà dimarts, 22 d'octubre, a l'Ajuntament de Girona. El rotatiu vol millorar, així, la cobertura de l'actualitat a la demarcació.

L''Ara' incrementarà la informació sobre les comarques gironines a la web, amb una presència permanent i actualitzada de notícies, a banda de treure en l'edició de paper el suplement especial, coincidint amb les Fires de Sant Narcís de Girona. 

El suplement es presentarà al Saló de Descans del consistori gironí, en un acte obert al públic en què, a més del director del diari, Carles Capdevila, i de l'equip periodístic del nou espai, encapçalat per Marta Costa-Pau, Gerard Bagué i Jordi Carreras, hi haurà la presència de l'editor del diari, Antoni Bassas, que entrevistarà en directe l'alcalde de la ciutat, Carles Puigdemont.