Es reprèn l’assemblea dels pressupostos participats al Barri Vell de Girona

Demà, a les 20.30 h, es farà la segona assemblea del barri al Centre Cívic Barri Vell- Mercadal

El Barri Vell celebrarà demà la segona assemblea dels pressupostos participats dels barris i reprendrà, d’aquesta manera, el camí iniciat mesos enrere. En el seu moment, el barri no va poder celebrar la consulta del 17 de juliol, ja que cap dels projectes que es van presentar a la primera assemblea eren viables tècnicament o econòmicament.
 
La segona assemblea del Barri Vell es farà demà, a les 20.30 h, al nou Centre Cívic del Barri Vell-Mercadal i comptarà amb la presència de la tinenta d’alcalde i regidora d’Hisenda i Règim Interior, M. Àngels Planas; el regidor de Serveis Socials, Eduard Berloso, i la regidora de Turisme i Comerç i regidora del Barri Vell, Coralí Cunyat.
 
En aquesta nova assemblea, els veïns i veïnes del barri podran presentar les seves propostes. Novament els projectes es traslladaran a l’Equip de Valoració Tècnica i Econòmica, que emetrà els informes econòmics i de viabilitat tècnica, i posteriorment els projectes viables se sotmetran a consulta mitjançant el vot lliure, directe i secret dels veïns i veïnes del Barri Vell.