L’Ajuntament d'Arbúcies licita les obres de restauració de l'edifici de Can Delfí

Les obres estan pressupostades amb 1.033.680,77 euros

El ple muncipal celebrat ahir a l'Ajuntament d'Arbúcies va sevir perquè s'aprovès el plec de clausules per la licitació d'obres de restauració de l'edifici de Can Delfí. Els treballs, pressupostats en 1.033.680,77 euros, han de servir per a millorar estructuralment i adequar l'immoble per posteriorment transformar-lo en un complex d'equipaments i serveis empresarials, més concretament inclourà una oficina de promoció econòmica, comerç i turisme, una àrea de noves tecnologies, aules formatives per a treballadors en situació d’atur i per a treballadors en actiu, una oficina tècnica per a l’empresariat, un espai d’emprenedoria i un espai amb ordinadors connectats a Internet.

En resum, un equipament que el consistori posarà a disposició del teixit productiu local per a la innovació i el desenvolupament industrial i tecnològic de les PIMES i, en especial, per al clúster carrosser d’Arbúcies. No obstant això, fonts municipals asseguren que la polivalència de l’espai també pot fer-lo compatible amb usos cívics i culturals.

Aquesta aprovació, que va comptar amb els vots favorables d'ERC i PSC, arriba una setmana després de la firma del conveni de col·laboració entre l’ajuntament i el PIMEC per a l’avaluació i disseny de la cartera de serveis empresarials de Can Delfí.