Enxampen un home que venia marihuana davant de la presó de Figueres

Els agents van localitzar deu plantes i diversos utensilis per manipular la droga a l'interior de casa seva

La Guàrdia Civil ha enxampat un home, veí de Figueres i de nacionalitat espanyola, que venia marihuana davant de la presó de la capital de l'Alt Empordà. Els fets es van produir a principis del mes de setembre quan els policies van detectar un individu que constantment pujava i baixava d'un edifici situat davant del centre penitenciari i intercanviava coses amb altres persones.

Els agents van iniciar una investigació i van descobrir que l'home venia droga i anava amb molta cura per no ser descobert. Davant d'això, els agents van accedir a casa seva on van localitzar 200 grams de marihuana, deu plantes i diversos utensilis per manipular la droga, fertilitzants i una bàscula. Els agents de la Guàrdia Civil van aconseguir enxampar-lo després de detectar un home que actuava de forma estranya. Els policies van observar com el detingut pujava i baixava constantment d'un edifici situat davant de la presó de Figueres. El detingut, realitzava contactes ràpids amb diverses persones que passaven per aquella zona amb les quals, a més, intercanviava coses. 

Davant la sospita que l'home pogués estar venent droga, els agents van iniciar una investigació que va determinar que el detingut intercanviava substàncies estupefaents a canvi de diners i que, a més, prenia fortes mesures de seguretat per no ser enxampat. Per això, els policies van sol·licitar al Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Figueres una ordre d'entrada i registre al seu pis per veure si l'home guardava la droga a casa.

D'aquesta manera, el passat 9 de setembre, agents de l'Equip Contra la Delinqüència Organitzada i Antidroga de la Guàrdia Civil de Girona van registrar la casa i hi van trobar 200 grams de marihuana ja preparada per vendre, deu plantes d'una mida mitjana, utensilis per manipular la droga, fertilitzants per a les plantes i una bàscula. L'home ja ha passat a disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.