El Girona FC es queda sense diners per fer cap més fitxatge

El president, Joaquim Boadas, explica que no paga la pena "fitxar per fitxar"

El president del Girona FC, Joaquim Boadas, ha assegurat avui que l'equip gironí s'ha quedat "sense saldo suficient" per a realitzar cap més fitxatge de cares a reforça l'equip. Malgrat el club va demanar a la Lliga el divendres una ampliació d'ingressos i aquesta se li va concedir, avui el president ha explicat que "ens l'han retallat de nou".

És per aquest motiu que Boadas ha deixat clar que no paga la pena "fitxar per fitxar" i, per tant, "apostem pels jugadors que ja tenim". Amb tot, obre la porta a una nova incorporació més endavant "si la situació econòmica millora al llarg de la temporada", apuntant als jugadors que es troben a l'atur i amb fitxa professional.

Tanmateix Boadas ha llençat un missatge a l'afició i els ha explicat que poden "estar tranquils". "No volem fitxar jugadors a cost zero perquè després tampoc ens podríem fer càrrec de la seva fitxa", apunta el president.

Moisés Hurtado es baixa el sou

En aquest sentit Joaquim Boadas ha volgut destacar el fet que Moisés Hurtado s'hagi retallat el sou de la fitxa. "Agraïm l'esforç que ha fet per quedar-se al club", ha confessat el president del club qui ha volgut reafirmar la seva confiança amb els jugadors que actualment conformen l'equip.