El britànic mort a L'Estartit es va barallar a cops de puny amb el fill

Douglas John Bennett va morir d'un fort cop al cap en caure al terra

El turista britànic Douglas John Bennett, de 69 anys, va morir com a resultat d'un fort cop al cap en caure al terra del càmping Castell Montgrí a l'Estartit, prop de la piscina.

Segons apunten fonts de la investigació, l'home presentava cops al rostre fruit d'una baralla amb el seu fill, Ian John Bennett, de 45 anys, que hauria començat després d'emborratxar-se junts al càmping i discutir. Amb tot, els cops podrien haver desestabilitzat Douglas i fer-lo caure al terra. Aquest fet podria significar que se li imputi el delicte d'homicidi imprudent i no dolós com es preveia inicialment.

La premsa britànica s'ha fet ressò de l'incident i han entrevistat a veïns i amics de la família. El germà de Douglas, Bob (61 anys), explicava ahir al Daily Mail que "en Doug i l'Ian es portaven tan bé que tot plegat sembla surrealista. No tinc idea del que pot haver provocat la baralla, estic commocionat", va dir el germà que assegurava haver perdut el contacte amb Douglas el 2011. "Vaig tenir cura de la nostre mare que estava malalta i aleshores Doug se'n va desentendre. Tanmateix és el meu germà i m'entristeix saber que ha mort", apunta Bob el qual afegeix que "no sé si serà rellevant però Ian va emmalaltir greument 20 anys enrere al patir una mena de col·lapse mental".

En la mateixa línia segueix Shaun Jackson (66 anys), que viu a dues cases de Douglas. En declaracions al Sunday Mirror apuntava que "Ian és un tipus adorable, mai en la vida l'he vist discutir amb ningú i em jugo tots els meus estalvis a que tot plegat es tracta d'un greu accident. Eren una família molt unida".