El Girona supera el primer enfrontament de la temporada

Els gironins s'emporten la victòria davant l'Alavés en un partit que han dominat des del primer minut

Primera prova de la temporada per l’equip del nou tècnic Ricardo Rodríguez, que s’ha estrenat amb una merescuda victòria davant un Alavés que poc ha pogut fer davant  la serietat i agressivitat que ha implantat el conjunt gironí al llarg del matx. Partit, doncs, que es presentava com una vertadera prova de foc tant a nivell físic com psicològic, en una temporada que un cop més serà llarga, així com exigent.
 
La primera part ha estat pràcticament un monòleg per part del Girona F.C, que ha tingut la primera gran ocasió als deu minuts del xiulet inicial, després d’una pilota morta dins l’àrea que Richy ha engaltat però que ha sortit fregant el pal dret de la porteria de Goitia. Una de les poques aproximacions per part de l’Alavés ha estat poc després, al minut setze, quan Rubio ha fet una bona internada per la banda dreta que no ha trobat prou perill per posar en evidència al meta gironí Becerra.

Paga la pena destacar les bones sensacions que ha aportat el nou fitxatge Timor, controlant en tot moment el mig camp i comportant alhora un gran perill en les jugades a pilota parada. Precisament en una d’aquestes ocasions, al minut trenta-cinc de la primera, el mateix Timor ha estat a punt de posar l’avantatge al marcador, però Goitia ha tret la pilota sota els pals. L’ex blanc-i-vermell Ion Vélez ha estat, no obstant, a un pas del gol en una bona rematada de córner que ha sortit fregant el pal poc abans que l’àrbit ensenyés el camí als vestidors.
 
El segon tram de partit ha estat pràcticament calcat, amb ocasions esporàdiques dels vitorians contrarestades per un domini absolut del Girona F.C, que en tan sols deu minuts  ha estat capaç de decantar la balança amb un gol solitari de Felipe Sanchón, que ha xutat des de la frontal de l’àrea.  El blanc-i-vermell Timor ha demostrat també que és capaç de fer mal arribant des de la segona línia, i ha estat d’aquesta manera a punt de posar distància al marcador en dos xuts llunyans que novament el porter Goitia ha rebutjat. No obstant, no ha estat fins als instants finals que l’Alavés ha pogut apropar-se a la porteria de Becerra amb dues internades per banda que han acabat fora. Juncà, que ha entrat als instants finals, també ha implicat perill a l’Alavés en una jugada personal per banda que ha rematat finalment Juanlu Hens de “volea”. 
 
 
FITXA TÈCNICA:
 
1 - Girona: Becerra, Migue, Richy, Carles Mas, David García, Matamala, Timor, Juanlu, Felipe (Juncà, m.88), Jofre (Chando, m.72) i Bordas (Ramalho, m.81).
0 - Alavés: Goitia, Óscar Rubio, Mora, Luciano, Unai Medina,Jaume, Beobide (Emilio Sánchez, m.76), Viguera (Serrano, m.70),Juanma, Guzmán (Laborda, m.65) i Ion Vélez.
Gols: 1-0, m.54:Felipe Sanchón.
Àrbitre: Santos Pargaña (Comitè Andalús). Ensenya grogues a Carles Mas, Becerra i als visitants Guzmán i Óscar Rubio.