Antònia Font s'envolta d'amics en un concert únic i especial a Cap Roig

El grup mallorquí ha interpretat 35 temes

Els mallorquins Antònia Font s'han convertit per una nit en els amfitrions de luxe d'una gran vetllada musical que ha fet posar dempeus el públic del Festival de Cap Roig, a Calella de Palafrugell (Baix Empordà). Per primera vegada en la seva carrera han obert un parèntesi en la seva gira presentant el seu darrer treball 'Vostè és aquí' per fer un 'Jazz entre amigos', el títol del recital que han ofert aquesta nit. I és que s'han envoltat d'artistes propers a la seva galàxia artística tals com Jaume Sisa, Quimi Portet, David Carabén, Albert Pla, Hidrogenesse o Manel, l'artista sorpresa de la nit.

El concert ha fet vibrar als 1.785 espectadors amb èxits absoluts com 'Clint Eastwood' o 'Wa Yeah'. La nit ha començat a ritme de 'Darrera una revista' i ha continuat amb 'Love song', 'Wa Yeah', 'Sol de taronges' o 'Nos devoró la selva', entre moltes d'altres. Durant el concert, que s'ha allargat unes dues hores, Antònia Font ha anat desfilant els seus darrers treballs units en el disc, 'Vostè és aquí', tot barrejant-los amb grans èxits com 'Clint Eastwood', 'Robot', 'Dins d'aquest iglú' o reconegudes cançons d'altres artistes de l'escena catalana com 'Aquest any follarem com folls' de Jaume Sisa o 'Disfraz de tigre' d'Hidrogenesse.

La sorpresa de la nit ha estat l'aparició del grup Manel que han pujat a sobre els escenaris durant els 'bisos' i han fet saltar d'emoció a tots els assistents interpretant 'Extraterrestre' i 'Ai Dolors'. Des d'un bon principi, el cantant del grup mallorquí ha ressaltat "l'alegria i la il·lusió" que els hi feia compartir amb els espectadors aquest 'Jazz entre amigos'. I és que aquest títol volia aglutinar els diversos repertoris d'uns i d'altres i es basa en el programa de La 2 de TVE presentat durant els anys 80 pel crític Juan Claudio Cifuentes.

Aquesta és la primera vegada que la formació mallorquina fa un parèntesi durant la seva gira per presentar un concert únic. La gira amb 'Vostè és aquí', que ha durat gairebé un any i on s'han fet 30 concerts, finalitzarà la setmana vinent en un concert a l'Escala. L'espectacle, especialment creat per aquest festival, ha emplenat de gom a gom l'escenari dels jardins botànics de Calella de Palafrugell amb 1.785 espectadors. Assistents que han taral·lejat, cantat i cridat a ple pulmó les cançons de gran part dels artistes.