Tres detinguts per cultivar marihuana en dos habitatges a Salt i Vilobí d'Onyar

També van defraudar la companyia elèctrica per un import de 75.000 euros

Agents de la Policia Nacional han detingut tres persones que es dedicava a la producció de marihuana indoor i desmantellat dues plantacions, durant el mes de maig als municipis de Salt (Gironès) i Vilobí d'Onyar (Selva).

Els agents de la Brigada Provincial de Policia Judicial de la Policia Nacional de Girona, van començar una investigació, comprovant l'existència de dues plantacions que eren regentades per tres persones encarregades de la producció, recol·lecta i assecat de la droga amb la finalitat de ser venuda posteriorment.

El modus operandi a Salt consistia a cultivar marihuana a la segona planta d'un immoble que disposava de dues estances perfectament equipades i aïllades de l'exterior per dificultar ser detectats per les autoritats policials.

En el cas de Vilobí d'Onyar consistia en conrear marihuana dins de cinc sales de la primera i segona planta d'una finca rústica, estant totes elles també perfectament equipades i aïllades de l'exterior.

En les dues intervencions, l'actuació d'un subgrup de la Unitat d'Intervenció Policial (UIP) de Barcelona va ser necessària per a l'assalt. En totes dues operacions es va requerir la presència de Policia Local de Salt i de Vilobí d'Onyar respectivament.

Com a resultat de la investigació es va aconseguir detenir els responsables de les plantacions, i igualment, es va procedir al desmantellament de material per al cultiu. Pel que fa a la llum punxada aquesta ascendeix a 75.000 euros defraudats.

Els detinguts van ser posats a disposició de l'autoritat judicial competent, i es va decretar llibertat provisional amb mesures cautelars fins a la celebració del judici.