Els ports de Palamós i Roses rebran uns 6.400 creueristes a l'agost en 8 escales

Avui arriben dos creuers de 1.400 passatgers cadascun

Amb l'arribada del Seabourn Quest i el Crystal Symphony, dos creuers de luxe que aquest dijous faran escala conjunta a Palamós, s'inicia la temporada de creuers a la Costa Brava a l'agost.

En total, els ports de Palamós i, en menor mesura el de Roses, rebran vuit escales de creuer i uns 6.400 passatgers, xifra que ha d'ajudar a revitalitzar l'economia dels dos municipis i les comarques gironines. Concretament, el port de Palamós rebrà sis escales de creuer i uns 6.000 passatgers. Entres les novetats destaca l'escala inaugural dels creuers Crystal Symphony i Quest For Adventure, que visiten la Costa Brava per primer cop. Roses rebrà uns 400 passatgers i dues escales del creuer Seabourn Legend.

Els ports de Roses i Palamós, que es promocionen conjuntament en el sector creuerístic internacional, esperen rebre 43 escales de creuer i uns 33.000 passatgers al llarg del 2013. De moment i fins al mes de juliol, ja han visitat els dos ports 13.500 turistes de creuer.


Dos creuers de luxe a Palamós amb 1.400 turistes

Avui ha estat la primera vegada en la història del port de Palamós que dos creuers de luxe fan escala simultàniament un mateix dia. L'arribada del Seabourn Quest, amb 459 passatgers, i el Crystal Symphony, amb 917, posicionen amb força el port de Palamós dins l'ampli ventall tipologies de creuers.

L'aposta de les navilieres Crystal Cruises i Seabourn Cruise Lines per Palamós incrementa el perfil de turista nord-americà a Palamós i a la Costa Brava.

De fet, aquesta temporada la naviliera Seabourn ve a Palamós amb quatre creuers de la seva flota: Seabourn Legend, Seabourn Soujourn, Seabourn Pride i Seabourn Quest. Aquests creuers faran vuit escales a Palamós. A més, el creuer Seabourn Legend també farà quatre escales al port de Roses. Per la seva part, la naviliera Crystal Cruises en guany farà tres escales a Palamós. Dues amb el Crystal Symphony que s'estrena en aquest enclavament de la Costa Brava i una amb el Crystal Serenity.