Enxampen un conductor circulant a 192 km/h per la C-260 a Castelló d'Empúries

L'home, de 66 anys, anava amb el cotxe d'empresa i ha estat denunciat penalment

Agents dels Mossos d'Esquadra del Grup de Recerca i Documentació  de l’Àrea Regional de Trànsit de Girona van denunciar penalment el dia 24 de maig un home, de 66 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària per conduir un vehicle amb una velocitat penalment punible.

Els fets van succeir el dia 18 de maig a la carretera C-260, al seu punt quilomètric 34.5, dins el terme municipal de Castelló d’Empúries (Alt Empordà).

Cap a dos quarts de nou del matí els agents de trànsit, que havien establert un control de velocitat en aquell punt, van observar que un turisme circulava a gran velocitat. El radar va detectar el vehicle a 192 km/h, 92 km/h més ràpid del màxim permès en aquell tram que era de 100 km/h.

En aquell moment els agents no van poder localitzar ni aturar el vehicle, i per això van informar el Grup de Recerca i Documentació (GRD) de l’Àrea Regional de Trànsit de Girona, per tal que es fessin càrrec de la localització i identificació del seu conductor.

Després de diverses indagacions, els investigadors van saber que el turisme estava a nom d’una empresa i, finalment, van esbrinar qui presumptament conduïa el cotxe.

Davant d’aquests fets, els mossos van denunciar el conductor com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària, per conduir amb una velocitat penalment punible. El detingut, que no tenia antecedents, haurà de presentar-se davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres quan sigui requerit.