Uns estafadors telefònics es fan passar per treballadors municipals a Palamós

El consistori recorda que mai utilitza la via telefònica per reclamar deutes ni cobrar taxes

L'Ajuntament de Palamós (Baix Empordà) adverteix a la població que hi ha un conjunt d'estafadors telefònics que truquen a veïns fent-se passar per treballadors municipals i els reclamen el pagament d'impostos i taxes.

El consistori assegura que ells no tenen res a veure amb aquestes trucades i demanen a tots els que rebin aquestes trucades que comuniquin amb la Policia Local. L'ajuntament recorda que mai utilitza la via telefònica per reclamar el pagament de taxes i impostos ni tampoc els deutes. Per tant, recomana a tots aquells qui rebin trucades similars que desconfiïn dels interlocutors i denunciïn els fets a la policia.

L'Ajuntament de Palamós avisa que en els últims dies s'ha intentat estafar a alguns veïns a través d'aquestes trucades, segons han tingut constància. De fet, insisteix en el fet que el pagament de taxes i impostos mai es fa per telèfon ni per aplicacions de missatgeria instantània.

Per això assegura que les trucades són alienes a l'ajuntament. A banda de denunciar-ho a la Policia Local, el consistori demana a la gent que avisi a tot el seu entorn sobre aquestes estafes, especialment les persones en situació vulnerable.