Elena Gadel, Las Migas, Blaumut o Albert Pla, entre els destacats al primer Blanes Arran de Mar

La iniciativa impulsada per l'Ajuntament arrencarà el 21 de juny i s'allargarà fins el 6 de juliol

L’Ajuntament de Blanes (Selva) ha presentat aquest migdia la primera edició del festival de Concerts Arran de Mar, que se celebrarà entre finals del mes de juny i principis de juliol. Es faran un total de sis concerts les nits del divendres i dissabte a les 22h.

El consistori encara no ha volgut desvetllar on estarà ubicat l'escenari i només n'ha dit que "serà un racó molt emblemàtic del municipi". Entre els artistes convidats s'hi troben Maria del Mar Bonet, Blaumut, Las Migas, Elena Gadel, Mayte Martín i Albert Pla.

Concerts Arran de Mar’ s’ha planificat estratègicament per ser el primer cicle musical de la temporada estiuenca, just abans i després de la revetlla de Sant Joan. El cicle començarà el 21 de juny amb l’actuació de Mayte Martín, seguida l’endemà dissabte dia 22 amb Albert Pla.

El següent cap de setmana del 28 i 29 de juny serà el torn de dues dones amb veu i nom propi: Elena Gadel i Maria del Mar Bonet, respectivament. Per últim, el divendres 5 de juliol s’ha programat l’actuació dels Blaumut, i el dissabte dia 6, es tancarà el recorregut musical amb Las Migas.

La venda d’entrades als concerts es farà en línia i també es podran adquirir dues hores abans de cada actuació. També hi ha un 20% de descompte per als joves de Blanes, així com per les persones amb carnet de discapacitat empadronades al municipi.