L'Espai Gironès reparteix el primer premi d'estiu

Montse Jubany gaudirà d'una sessió d'stand up paddle

El centre comercial Espai Gironès ha anunciat la primera guanyadora del lot de regals que repartirà al llarg de l'estiu. L'agraciada és Montse Jubany, veïna de Girona, que s'emportà una sessió d’stand up paddle en aigües de la Costa Brava. Aquest és una nova modalitat del surf tradicional en la que a més de la taula es fa servir un rem.

Encara queden per sortejar cinc de les experiències d’estiu (entre les que s'hi troben un vol en ultralleuger, un bateig de submarinisme, un sopar en un xiringuito i excursions en veler i vaixells de fons submarí), a més dels 8 premis finals de 500 euros per gastar a les botigues de l’Espai.

Per optar a aconseguir-los només cal presentar tiquets de compra per valor de 20 euros al punt d’informació de la planta baixa, a canvi dels quals es rebrà una butlleta de participació pel sorteig dels 500 euros i un codi amb el que cada setmana podrà comprovar-se si s’ha guanyat una de les experiències a la pàgina de Facebook del centre.

La promoció, que va iniciar-se el passat 15 de juliol, durarà fins el 30 d’agost. Els sorteigs restants se celebraran els dies 2, 9, 16 i 23 d’agost (experiències) i el 31 del mateix mes (premis de 500 euros).