L'ANC de Palamós organitza una cadena humana nudista

L'entitat ha programat l'acte per aquest diumenge a la Cala Estreta

El proper diumenge 4 d'Agost Palamós es despullarà per la independència organitzant una cadena humana naturista. L'acte es realitzarà a les 12 del migdia a la Cala Estreta de Palamós i estarà obert a tothom que hi vulgui participar. La cadena està organitzada per l'Assemblea Nacional Catalana de Palamós i espera aconseguir una imatge que doni la volta al món, i ajudi a donar a conèixer la causa independentista catalana arreu del món.

Són molts i molts diversos els actes que les assembles estan duent a terme per tot el territori. Aquest cop però, l'ANC de Palamós i Sant Joan trencara esquemes amb la seva original proposta “Despulla't per la independència” i espera aconseguir una bona assistència i participació per tal de que la cadena humana naturista obtingui el ressò que es mereix.

Així doncs, des de l'organització s'apunta aquesta idea com a un assaig per a la Via Catalana que es realitzarà al llarg de Catalunya el proper onze de setembre. Aquest projecte, consistirà en una cadena humana de més de 400 quilòmetres, que anirà des de El Pertús fins a Alcanar recorrent un total de 86 municipis. La Via Catalana tindrà lloc a les 17.14h de la propera diada Nacional de Catalunya i servirà per mostrar al món, un cop més, la voluntat del poble català de realitzar el referèndum i avançar cap a la independència.