Weber inaugura a Platja d'Aro una botiga oficial, la segona en tot l'Estat

L'establiment també compta amb una Grill Academy

La marca de barbaoces Weber ha inaugurat avui la seva segona botiga oficial d'Espanya sota la denominació Weber Store Costa Brava. La botiga, ubicada a la localitat de Castell-Platja d'Aro (Av. de Castell d'Aro, Km 4,5), compta amb una superfície de 250 metres quadrats dedicats a la comercialització de barbacoes, accessoris i altres productes de la marca de forma totalment exclusiva.

Present al país des del 2005, Weber comptava fins a la data amb una única botiga oficial, la Weber Store Barcelona, ubicada a Cabrera de Mar (Maresme), essent el punt de partida dels seus plans d'expansió en els pròxims anys a la península Ibèrica. 

L'alcalde de Platja d'Aro, Maurici Jiménez, ha agraït a Weber que hagin escollit el territori per l’obertura de la seva nova tenda oficial, destacant que “a Platja d’Aro, un dels nostres ‘pulmons’ i una part de la nostra bandera sempre està amb aquells negocis que marquen el valor afegit que podem oferir tant als nostres ciutadans com a aquells qui ens visiten”.

Per part seva l’Ivan Martínez, Country Manager Sales de Weber-Stephen Ibèrica, ha assegurat que “la Grill Academy, un espai de formació gastronòmica inèdit al país, complementarà l’obertura de la Weber Store Costa Brava i contribuirà a seguir fomentant la cultura de la barbacoa a la regió”.

Una Grill Academy a Girona

Aquest establiment va més enllà de ser una botiga convencional, ja que també allotjarà la primera Grill Academy de Weber a la demarcació. Es tracta d'un espai gastronòmic i experiencial dissenyat per oferir una varietat de cursos on els participants aprendran a cuinar una àmplia gamma de receptes a la barbacoa.

La Grill Academy és un concepte certificat per Weber, impartit per experts en la matèria, coneguts com a Grill Masters, que operen en nombrosos països del món. Amb més de 100 acadèmies repartides entre els Estats Units i Europa, aquest model recentment ha arribat a Espanya amb l'objectiu de fomentar la cultura de la barbacoa a tots els nivells.

Els cursos impartits a la Weber Store Costa Brava es duran a terme alguns dissabtes de 10 a 13 hores, amb un límit màxim de 20 participants per sessió, i tindran un cost de 70 euros per persona. Aquests es dividiran en tres temàtiques diferents: "Starting BBQ", "BBQ Picnic" i "Street Food". En cada sessió, els participants aprendran a preparar un total de sis plats diferents a la barbacoa, amb la guia i assistència de Tomàs Brull, el Grill Master de la Grill Academy.

El xef Arnau Paris protagonitza una Master Class

El xef Arnau Paris, guanyador de MasterChef 9 i copresentador del programa Cuines de 3cat, ha estat l'encarregat d'inaugurar la Grill Academy de la Weber Store amb una Master Class de barbacoa.

Paris ha dissenyat un menú exclusiu per a l'ocasió, que ha inclòs com a entrant naan de verdures amb romesco, com plat principal pèsols amb gamba i botifarra negra, i de postres amb nata i xuixo.

A través d'aquestes receptes el xef ha revelat els seus secrets per aconseguir fer una barbacoa de primer nivell: “Cuinar amb tapa fa que la cocció sigui més homogènia i delicada”. L’experiència de cuina amb barbacoes Weber m’ha sorprès molt gratament. Jo no havia treballat mai amb barbacoes de gas i he pogut comprovar que són molt fàcils d’encendre, de graduar, i la cocció que aconseguim és molt delicada”, afegeix.