Dos detinguts per robar la caixa registradora d'una carnisseria de Ripoll

Els Mossos segueixen buscant al tercer implicat

Agents dels Mossos d'Esquadra de la Comissaria de Ripoll van detenir el dia 12 de maig dos homes, de 25 i 29 anys, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força a establiment comercial.

Els fets van ocórrer el mateix dia 12 en una carnisseria de la població de Ripoll. El propietari, a dos quart de tres de la matinada, va rebre l’avís que li havien entrat a robar en el seu establiment i va avisar a la policia.

Els mossos van comprovar que els autors havien trencat el vidre de la porta principal per accedir a l’interior i la caixa enregistradora estava oberta amb els calaixos trets.

Gràcies a la col·laboració ciutadana i les imatges de les càmeres de seguretat van poder localitzar a dos dels tres presumptes autors a prop de l’establiment i els van detenir.

A més, van localitzar en la seva possessió gairebé la totalitat dels diners en efectiu sostrets, que es van poder retornar al propietari.

La investigació no es dona per tancada i no es descarten més detencions. Els detinguts, amb antecedents, van passar a disposició el dia 13 de maig davant del jutjat en funcions de guàrdia de Ripoll.