Blanes omple els carrers amb un exèrcit de zombis pel Festival Internacional de Cinema

35 estudiants d'Estètica maquillen els participants i una banda els acompanya en la cercavila

Blanes (Selva) ha celebrat aquest diumenge al vespre una de les activitats més esperades del Festival Internacional de Cinema que celebra aquesta setmana. Es tracta de la primera 'zombie walk', una cercavila molt peculiar, ja que tots els participants anaven tots disfressats i maquillats de morts vivents.

Per aconseguir aquesta imatge, 35 estudiants del cicle formatiu d'Estètica i Bellesa de l'institut Ramon Turró i Darder de Malgrat de Mar van maquillar tots els participants. A més, la cercavila va comptar amb l'acompanyament musical de la Banda Musical de Blanes i Mossèn Joan Batlle. L'activitat es va acabar al teatre on es van projectar les pel·lícules de terror inscrites al certamen.

A mitja tarda 35 estudiants del cicle formatiu d'Estètica i Bellesa van començar a maquillar tots els participants de la caminada zombie de Blanes. Ho feien amb la supervisió dels professors que els ajudaven a caracteritzar tots els participants, sobretot públic infantil i joves, per tal que semblessin morts vivents.

Cap a quarts de set de la tarda, tots ells van sortir de la plaça dels Dies Feiners per arrencar la cercavila més terrorífica que ha viscut Blanes fins avui dia que va recórrer bona part dels carrers del nucli antic de Blanes. Tots els zombies van passejar-se acompanyats pels músics de la Banda Musical de Blanes i Mossèn Joan Batlle.

La cercavila va aixecar molta expectació i sorpresa entre tots els visitants de Blanes i més d'un es va afegir a la caminada malgrat no anar maquillat. Després de fer la volta pel municipi, els participants van enfilar el carrer Ample fins al teatre de Blanes, el que s'ha convertit en la seu del Blanes Costa Brava International Film Festival. Allà es va fer una projecció de totes les pel·lícules de terror que s'han inscrit al certamen.