Cremen dues façanes d'un bloc de quatre plantes a Palafrugell

El vent ha generat focus secundaris que han afectat un solar i un altre edifici

Ensurt aquest matí a Palafrugell (Baix Empordà) després de declarar-se un incendi en la façana d'un bloc d'habitatges de quatre plantes que ha afectat les terrasses, un solar i un altre edifici proper.

L'avís al 112 s'ha produït a les 11:26h i fins a l'edifici situat al carrer Mas Gras, 23 s'hi han apropat un total de set dotacions terrestres dels Bombers per a extingir les flames.

En arribar han observat com l'envà pluvial és on s'havia iniciat el foc que ja estava apagat de la façana nord i seguia consumint el vessant sud empès pel vent, que ha generat focus secundaris.

Les flames han cremat mobiliari dels balcons i terrasses, però no ha accedit a l'interior dels pisos. Amb tot, el vent també ha facilitat que es cremés un solar del costat amb vegetació i també els baixos de l'edifici ubicat al número 15 del mateix carrer que també s'ha vist afectat, cremant-se l'aire condicionat i mobiliari divers de l'exterior.

De retruc s'ha produït una fuita d'aigua. Els Bombers han apagat les flames i ventilat els edificis a les 12:57h, donant el servei per acabat i sense registrar-se ferits.