Laura Andrés, segona convidada del 'Cuina'm'

La pianista i compositora ha parlat del seu proper concert a l'Auditori de Girona

La pianista i compositora Laura Andrés ha estat la segona convidada del podcast Cuina'm on s'ha posat darrere els fogons per a preparar uns nius de fideus de carbassó amb ous i mozzarella.

L'artista, en la seva intervenció al programa presentat per Marc Estarriola, ha repassat els seus inicis musicals alhora que ha emplaçat els gironins al seu pròxim concert a l'Auditori de Girona programat pel proper 24 de maig on interpretarà peces del darrer àlbum "Venus".

Amb tot, el seu plat ha estat posteriorment maridat per la sommelier Esther Pujol que ha escollit un vi del Penedès pertanyent a la DO Catalunya. Per a rematar el seu pas per Cuina'm, l'artista ha interpretat un fragment de la peça 'Terra' pertanyent al seu darrer llarga durada.

Andrés és coneguda per la seva faceta com a professora a Operación Triunfo i haver treballat amb artistes de la talla de Shakira o Beth i formar part de Dagoll Dagom o La Cubana. Anomenada la "Ludovico Einaudi catalana", ha publicat tres discs (Blanc, Kintsugi i Venus) i ha estat premi Enderrock el 2022.

Les entrades pel concert a l'Auditori de Girona estan a la venda al web de l'equipament per un preu de 25 euros.

Cuina'm compta amb el suport de Bon Preu i Esclat; Vins i Licors Grau i QuiCuina.