Dos detinguts a Lloret de Mar per tràfic de drogues a la zona d'oci nocturn

Els Mossos intervenen diverses bosses de marihuana, cocaïna i haixix

Els Mossos d'Esquadra han detingut, amb la col·laboració de la Policia Local de Lloret de Mar (Selva), dos homes de 24 i 27 anys per un presumpte delicte de tràfic de drogues.

Els fets van passar pels volts de les dotze de la nit del 31 de març, quan els agents dels Mossos van intervenir 5 bossetes amb marihuana i una paperina de cocaïna a un d'ells i 21 paperines de marihuana, 9 paperines de cocaïna i 2 bosses amb haixix, a l'altre.

Tots dos aprofitarien les seves feines a l'oci nocturn per distribuir les drogues. L'endemà dels fets, els detinguts van passar a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Blanes (Selva). Al més jove li constaven antecedents.

Les detencions s'emmarquen en un dispositiu de prevenció iniciat a principis de març per part d'agents de paisà de la Unitat de Seguretat Ciutadana. El dispositiu estava encaminat a combatre la venda al detall de substàncies estupefaents a la via pública. Les indagacions fetes per la policia va poder determinar que els autors se situen a la via pública, a la zona d'oci nocturn i aprofiten que fan publicitat d'un local per oferir droga als clients. Els traficants reben la comanda i es desplacen a buscar la droga a diversos amagatalls que tenen. Seguidament fan l'entrega.

Coneixedors d'aquesta estratègia, els agents de paisà dels Mossos van interceptar a un d'ells de camí a recollir droga i li van intervenir 5 bossetes amb marihuana i una paperina de cocaïna.

El segon autor el van interceptar en un pàrquing. Gràcies a la col·laboració d'un gos de la Unitat Canina de la Policia local es van poder localitzar a l'interior d'un traster, 21 paperines de marihuana, 9 paperines de cocaïna i 2 bosses amb haixix.