Aparatosa col·lisió entre dos turismes en un dels accessos a Girona

Un dels vehicles implicats, que es pot conduir amb el carnet de ciclomotor, s'ha saltat un senyal d'STOP

Dos turismes han col·lidit aquest dilluns a primera hora de la tarda entre el carrers Major i Via Augusta de Sarrià de Ter (Gironès), just en una de les vies d'entrada a Girona. L'accident s'ha produït al voltant d'un quart de quatre de la tarda quan un dels vehicles, de petita cilindrada que es pot conduir amb el carnet de ciclomotor, no ha respectat un senyal d'STOP i l'ha envestit un turisme de la marca Wolkswagen.

Com a conseqüència del xoc, l'ocupant del primer vehicle ha patit algunes ferides i ha estat traslladat a l'Hospital Josep Trueta de Girona. Fins al lloc dels fets, just davant del conegut Hotel Nord Gironí, s'hi han desplaçat tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), a més d'efectius de la Policia Local.

Tot i l'aparatositat del xoc, no ha calgut tallar cap carrer ni fer desviaments. El vehicle que s'ha saltat el senyal d'STOP s'ha emportat també per endavant una tanca de protecció i ha quedat completament damunt la vorera davant la sorpresa dels vianants que passaven per allà.