Figueres presenta el cartell de les Fires i Festes de la Santa Creu 2024

El periodista Carles Pujol serà el pregoner

L'Ajuntament de Figueres (Alt Empordà) ha presentat aquest dimecres el cartell i el pregoner de les Fires i Festes de la Santa Creu en un acte celebrat a la Rambla.

L'alcalde Jordi Masquef, acompanyat dels regidors de l'equip de govern, ha anunciat que el pregoner d'enguany serà el periodista figuerenc, Carles Pujol, una decisió que ha volgut remarcar, "ha generat un gran consens en tot l'equip de govern" i que s'espera que així sigui també entre els figuerencs.

El cartell, obra de l'il·lustrador Dani Torrent, ha presidit l'acte en un emplaçament que és un dels protagonistes de la il·lustració. Torrent, ha explicat que l'estil d'aquest cartell vol unir tradició i actualitat, evocant l'estil dels cartells parisencs dels anys cinquanta, que ha volgut plasmar un cartell dinàmic amb molt color, que capti l'atenció de lluny perquè qui el vegi s'hi acosti a descobrir-ne després tots els detalls.

Pujol al seu torn, ha avançat que serà "un pregó curt, de micro, i sobretot interpel·latiu amb el públic". L'alcalde ha destacat "el dinamisme, el color i la vida d'aquest cartell, que representa el que la ciutat volem que visqui durant les Festes de la Santa Creu", també ha remarcat el protagonisme de la balustrada de la Rambla, els fanals i el monument a Monturiol com a element emblemàtic de la ciutat.