Detingut per intentar robar a punta de ganivet una dona a Platja d'Aro i després resistir-se als Mossos

El lladre va buidar la bossa buscant el moneder i al no trobar-lo va fugir corrents

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 47 anys per intentar robar a punta de ganivet una dona de 60 a Platja d'Aro. Els fets van passar a primera hora de la tarda al carrer Arboç.

La víctima acabava de treure diners d'un caixer automàtic i es dirigia cap a casa seva quan de sobte el lladre la va abordar, posant-li un ganivet de grans dimensions al coll i exigint-li que li donés els diners que portava a sobre.

Finalment, li va prendre les dues bosses i les va buidar al terra, però no va trobar el moneder i va optar per marxar corrent del lloc dels fets sense emportar-se res. De seguida es va avisar als Mossos d'Esquadra que van arribar al cap de poca estona, ja que hi havia a prop una patrulla de Sant Feliu de Guíxols pels voltants.

Un cop al lloc, els policies van trobar la víctima en un estat d’ansietat important, motiu pel qual la van haver d’atendre els equips del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM). Els agents van iniciar després una recerca per la zona per intentar trobar el sospitós.

Poca estona més tard van localitzar a l’avinguda Politur una persona que coincidia amb les característiques que havia aportat la dona i la Policia Local. Els agents el van identificar primer i detenir després, però l’home s’hi va resistir inicialment.

Un cop reduït, els Mossos van comprovar que a sota la cintura portava el ganivet i el van acabar arrestant per un delicte de robatori amb força i intimidació i un altre de desobediència i resistència als agents de l’autoritat. El detingut, que té diversos antecedents va passar a disposició del jutjat de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols.