Troben un cadàver en avançat estat de descomposició a la platja de s'Abanell de Blanes

La Guàrdia Civil s'ha fet càrrec de la investigació

Macabra descoberta a la platja de s'Abanell de Blanes (Selva) on el dimecres a la tarda es va trobar el cadàver d'un home en avançat estat de descomposició que surava prop de la zona on hi ha els càmpings.

L'albirament del cos va ser per part d'un responsable d'aquests establiments entorn de quarts de dues de la tarda. Després d'avisar a la Policia Local, aquests van confirmar que es tractava del cos sense vida d'un home. Seguidament, es va demanar suport als Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Civil.

Els agents de la benemèrita s'han fet càrrec de la investigació i l'autòpsia que ja s'ha efectuat no ha pogut determinar les causes de la mort, tot i que s'ha pogut observar que el cos no presentava signes de violència segons ha explicat Diari de Girona.

La identificació del cadàver és complicada, ja que estava molt desfigurat i semblava feia molts dies era dins l'aigua. La seva identitat s'haurà d'esclarir a través de les proves d'ADN.

Recentment, es va trobar documentació per la zona d'un home desaparegut prop de Granollers d'uns 50 anys. Ara els investigadors determinaran si es tracta de la mateixa persona.