Detingut per robar onze pernils i formatges en quatre robatoris a una botiga de Maçanet

El valor del menjar puja a més de 1.700 euros

Agents dels Mossos d'Esquadra de la Comissaria de Santa Coloma de Farners (Selva) van detenir el dia 18 de març un home, de 39 anys, com a presumpte autor de dos delictes de robatori amb força a interior d’establiment comercial.

Els fets es remunten a la matinada dels dies 11 i 12 de març quan els mossos d’aquesta comissaria van tenir coneixement que una botiga d’alimentació de Maçanet de la Selva havia patit, durant dues nits consecutives, un robatori amb força.

El presumpte autor havia forçat la porta de l’establiment per accedir i de l’interior. El primer dia havia sostret un pernil i la màquina enregistradora i l’endemà s’havia endut tres pernils ibèrics i una caixa de formatges.

Els investigadors, després d’estudiar tots els indicis, van identificar a un home com a presumpte autor dels dos robatoris amb força i el dia 18 de març el van detenir.

Es dona la circumstància que el detingut ja havia comès dos robatoris més en aquesta mateixa botiga.

Concretament, el primer fet delictiu va tenir lloc el dia 8 de febrer quan els mossos van detenir aquest mateix home in fraganti dins del comerç. En el moment de la detenció la policia va comprovar que ja havia amagat fora de la botiga un pernil i una de les caixes enregistradores.

El segon fet pel qual els mossos també el van detenir el dia 13 de març, l’havia comès el dia 21 de febrer. En aquest cas va sostreure dues caixes enregistradores i 6 pernils ibèrics, entre altres objectes.

El valor del menjar sostret ascendia a més de 1.740 euros. El detingut, que té antecedents, va passar el dia 19 de març a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners.