Figueres instal·la un ascensor al Teatre Jardí per 190.000 euros

S'han aplicat altres mesures per eliminar barreres arquitectòniques

L'Ajuntament de Figueres (Alt Empordà) ha finalitzat la instal·lació d'un ascensor a l'interior del Teatre Municipal El Jardí.

Aquesta instal·lació, amb una inversió de 190.000 euros, ha permès millorar les condicions d'accessibilitat del teatre a les diferents plantes i complementar-se amb les actuacions prèviament executades l'any 2021 de millora de l'accessibilitat del vestíbul on es van crear dues rampes d'accés a la platea i als banys públics.

A aquestes millores se n’hi sumen d’altres com l’eliminació d’esglaons i barreres físiques en els banys públics; el recanvi i incorporació de nous passamans a totes les escales d’accés a les diferents plantes de l'equipament; bandes antilliscants en els diferents esglaons; ampliació d’espais per a cadires de rodes; o compra de més aparells per a l’amplificació de so i bucle magnètic per a persones amb problemes auditius.

La tinent d’alcalde i regidora de Serveis Urbans, Carme Martínez, ha explicat que “la voluntat del Govern és anar ampliant les actuacions anualment per posar al dia els equipaments en matèria d’accessibilitat i alhora complir amb la normativa vigent”.