Dos detinguts per cometre set robatoris amb força en empreses del Baix Empordà

Els Mossos els van arrestar poc després i van recuperar el telèfon que havien amagat sota un cotxe

Agents dels Mossos d'Esquadra de la Comissaria de la Bisbal d’Empordà van detenir el dia 28 de febrer a Palafrugell (Baix Empordà) un home i una dona de 27 i 39 anys respectivament, com a presumptes autors de set delictes de robatori amb força.

Pels volts de les quatre de la matinada, una patrulla dels mossos de la comissaria de la Bisbal d’Empordà van rebre avís per una alarma de robatori en una empresa situada a Vall-llobrega. Ràpidament, la patrulla es va adreçar al lloc per fer comprovacions.

Poca estona més tard, els mossos van ser alertats per una altra alarma de robatori, en aquest cas en un negoci de Mont-ras. Mentre els policies estaven fent comprovacions dels dos robatoris, una altra patrulla de seguretat ciutadana que estava al cas dels dos fets va localitzar a Llofriu un vehicle que provenia de Mont-ras.

Els agents van aturar-lo i van identificar els dos ocupants, un home i una dona. Tot seguit, van escorcollar el cotxe i van trobar una motxilla amb diversos objectes, una caixa de cabdals i uns 30 euros en efectiu.

Després de fer diverses comprovacions, els mossos van comprovar que els objectes provenien dels robatoris de tres empreses, les dues on havia saltat l’alarma i una tercera situada també al municipi de Vall-llobrega.

Per aquest motiu, els agents van detenir l’home i la dona com a presumptes autors de tres robatoris amb força a establiments.

Gràcies a les detencions i a diverses gestions posteriors, els mossos van poder relacionar els detinguts amb quatre robatoris més de característiques similars comesos la matinada del passat 23 de febrer a Mont-ras i Palafrugell. En aquells casos, els lladres es van endur 400 euros en efectiu.

Els arrestats, amb diversos antecedents per delictes contra el patrimoni, van passar ahir a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de la Bisbal d’Empordà.