Desmantellat un punt de venda de droga en una associació cannàbica de Figueres

S'ha arrestat el responsable del local i comissat 5,7 kg de marihuana i 797 grams d'haixix

La Policia Nacional, en col·laboració amb la Guàrdia Urbana de Figueres (Alt Empordà), ha detingut un home i ha desmantellat un punt de venda de droga en una associació cannàbica de la ciutat. En l'operatiu s'han intervingut 5,7 quilos de marihuana i 797 grams d'haixix.

També van confiscar dues balances de precisió, bosses d'envasatge, 1.253,5 euros en efectiu i tres ordinadors portàtils. L'arrestat, a qui atribueixen un delicte contra la salut pública, va quedar en llibertat amb mesures cautelars després de passar a disposició judicial.

La investigació es va fer en col·laboració amb la Guàrdia Urbana, que els va informar d'una possible activitat delinqüencial en aquest local comercial ubicat a només 160 metres d'una escola.

El 'modus operandi' consistia en la venda i comercialització de substàncies psicotròpiques. El local estava equipat amb tot el material necessari per envasar, vendre i distribuir marihuana i haixix.

En la primera fase de la investigació que es va allargar quatre mesos, els agents van comprovar una gran activitat d'entrades i sortides del local, així com les mesures de seguretat que prenien davant d'una possible vigilància policial.

Finalment, la policia va fer una entrada i registre del local amb la Urbana. Els agents van arrestar un home d'origen francès que regentava el local i es va confiscar la droga.