Jutgen una prostituta acusada de conxorxar-se per atracar un turista

La dona sosté que quan estava fent un servei a un alemany, dos joves que no coneixia els van colpejar i atracar

El jutjat penal 3 de Girona ha jutjat una prostituta acusada de posar-se d'acord amb dos homes per robar a un turista a Lloret de Mar (Selva). El cas es remunta a la matinada del 4 de juliol del 2011 quan, segons la fiscalia, Nicoleta B. va oferir els seus serveis a un turista alemany. Plegats, van anar a un lavabo públic on havien de mantenir les relacions sexuals però llavors van arribar els dos lladres que van colpejar el turista i li van robar 1.500 euros. Segons la fiscal, es tracta d'un pla tramat pels lladres i la dona.

L'acusada ha assegurat al judici que no es va posar d'acord amb ningú i que mentre estava amb el client van arribar dos desconeguts que també la van colpejar a ella.

A la banqueta dels acusats del penal 3 de Girona només s'hi ha assegut Nicoleta B. perquè als suposats lladres amb qui actuava no els van enxampar. La fiscal demana 2 anys de presó per a la dona per un delicte de robatori amb violència i intimidació i també demana que pagui més de 2.130 euros a la víctima en concepte d'indemnització per les lesions que va patir i pels diners i el mòbil que li van robar.


El lletrat de la prostituta, Jordi Colomer, demana que l'absolguin perquè sosté que la dona no estava conxorxada amb els dos lladres i que també va ser una víctima més. La dona ha explicat que el dia 4 de juliol del 2011 ella i el turista alemany van acordar mantenir relacions sexuals a canvi de 10 euros. Després de posar-se d'acord, van anar fins a un lavabo públic proper a l'avinguda Just Marlés de Lloret de Mar per mantenir les relacions pactades

Segons ha explicat l'acusada, quan van sortir del lavabo se'ls van apropar dos joves, a ella li van donar un cop al cap i al seu client el van començar a colpejar. Un cop el van tenir estès a terra, li van robar el moneder amb 1.500 euros en efectiu i un telèfon mòbil de gama alta. La dona ha negat que conegués cap dels dos lladres i també nega que ella d'hagués posat d'acord amb ells per atracar el turista.

Després del robatori, el turista va anar a reunir-se amb els seus amics i va alertar la policia. Quan els Mossos d'Esquadra van arribar al lloc dels fets, van fer pujar el turista al cotxe per portar-lo a l'hospital perquè li curessin les ferides. Mentre circulaven amb el vehicle, va veure la dona i va dir als agents: "allà hi ha la dona del vestit blanc". Segons han declarat els Mossos, en un primer moment la víctima va assegurar que l'havien robat dos homes mentre estava amb la prostituta.

Més tard, ja en seu judicial, l'alemany va assegurar que la dona també havia participat en el robatori i fins i tot li va clavar una puntada de peu. El lletrat de la dona, Jordi Colomer, sosté que el turista, que no ha comparegut al judici per ratificar la seva versió dels fets, va incriminar la dona quan va veure que no havien atrapat els lladres.

La defensa considera que no hi ha cap prova que incrimini l'acusada, excepte la declaració que la víctima va fer als jutjats i que es contradiu en molts aspectes amb la primera versió dels fets que va donar a la policia. El cas ha quedat vist per a sentència.