Stay Homas, Figa Flawas i Triquell actuaran a la 2a edició del festival Harmonia

El certamen suma una nit més de concerts

Stay Homas, Figa Flawas i Triquell són els caps de cartell de la 2a edició del festival Harmonia, una proposta de públic familiar que es fa a les Planes d'Hostoles (Garrotxa). La proposta d'aquest 2024 manté els objectius de la primera edició, que és vetllar per la inclusió de tota mena de famílies a partir de la música i el lleure.

Enguany hi haurà dues nits de concerts, en comptes d'una, i es farà el 28 i 29 de juny a la Parada del Jonquer. A més, s'habilitarà un espai per a furgonetes i caravanes per aquells qui vulguin passar-hi la nit. Les entrades són disponibles al web oficial del festival i s'ofereixen preus més reduïts per a joves d'entre 18 i 30 anys.

Els creadors del Clownia Festival tornen a les Planes d'Hostoles amb la segona edició del festival Harmonia. És una proposta dissenyada per a tota classe de famílies: ja siguin tradicionals, nombroses, monoparentals, homoparentals, lesboparentals, extenses, reconstruïdes o d'acollida. La idea és que a través de la música, les arts i el lleure s'eduqui la diversitat entre els infants.

En les dues nits de concerts, el públic podrà escoltar Stay Homas, Figa Flawas i Triquell com a caps de cartell, però també hi actuaran Ginestà, Lildami, Sara Roy o Di-versiones entre d'altres. Per altra banda, el certamen ha preparat una secció titulada Harmonia Kids que es farà el 29 de juny. En aquesta secció serà on es potenciarà l'educació inclusiva a partir de jocs i tallers a part d'actuacions musicals i de circ.

De moment el festival ja ha llançat les entrades i els abonaments a la venda. L'accés per als dos dies de festivals serà de 15 euros. A més, s'oferiran preus més reduïts per a persones d'entre 18 i 30 anys que s'hagin inscrit prèviament el programa Cultura Jove de la Generalitat de Catalunya.