Enxampen un cotxe circulant a 202 km/h per l'AP-7, a Fornells de la Selva

El conductor havia perdut tots els punts del carnet a França

Els Mossos d'Esquadra han enxampat un conductor que anava a 202 km/h per l'AP-7, al terme municipal de Fornells de la Selva (Gironès). Durant un control de velocitat, el passat dia 11 de juliol, el radar va captar aquest vehicle circulant a gran velocitat i la policia el va aturar poc després. En comprovar la seva documentació, els mossos es van adonar que tenia el carnet revocat ja que havia perdut tots els punts del permís de conduir a França.

Els mossos van denunciar l'home, de nacionalitat francesa, per excés de velocitat i per conduir amb un permís sense vigència. També li van immobilitzar el cotxe a l'espera que un altre conductor amb el permís en regla l'anés a buscar. Efectius de l'Àrea Regional de Trànsit de Girona van denunciar un conductor el dia 11 de juliol, després que el radar l'enxampés circulant a 202 km/h per l'autopista, on la velocitat està limitada a 120 km/h.

Els mossos estaven realitzant un control de velocitat el matí del dia 11, al punt quilomètric 74.2, a l'alçada del terme municipal de Fornells de la Selva, i quan passaven sis minuts de dos quarts de vuit del matí, els agents van detectar el conductor que circulava amb el seu turisme a 202 quilòmetres per hora a l'autopista AP-7, en direcció nord.

Els agents van aturar el vehicle, van identificar el conductor -un ciutadà de nacionalitat francesa- i van comprovar que circulava amb el permís revocat ja que havia perdut tots els punts al seu país.

Els mossos van denunciar-lo per un excés de velocitat i per conduir amb un permís sense vigència. El vehicle va quedar immobilitzat a l'espera que es paguessin les dues denúncies i un conductor amb permís en vigor se'n pogués fer càrrec.