Detingut per agredir a cops de puny tres ancianes a Palafrugell per robar-les

L'home va assaltar-les en menys de quinze dies i els Mossos l'han arrestat avui

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 36 anys i que en quinze dies va assaltar i robar tres ancianes a Palafrugell (Baix Empordà). L'arrestat va agredir les tres víctimes de gravetat, abans d'emportar-se les seves pertinences.

El primer dels robatoris es va produir el passat dimecres 17 de gener pels volts de les cinc de la tarda. La dona caminava pel camí de Santa Margarida de Palafrugell quan l'agressor se li va acostar i li va clavar un cop de puny que la va deixar inconscient.

Després, el sospitós va fugir corrent del lloc dels fets amb una ronyonera que portava la dona, a qui els serveis d’emergència van haver de traslladar al Trueta de Girona per la gravetat de les lesions.

Dos dies més tard, el sospitós va assaltar una dona també d'edat avançada al carrer Independència de la localitat baix-empordanesa. En aquest cas, l'home la va atacar just al davant del portal de casa seva, hi va forcejar i la va obligar a girar-se.

Després la va tirar a terra i li va clavar diverses puntades de peu sense que es pogués defensar. Finalment, l'home es va emportar la bossa de mà que duia la víctima i va fugir corrent.

L'últim atac va ser el passat dijous 1 de febrer. En aquest cas, l'arrestat va tornar a actuar al mateix lloc que la primera vegada, al camí de Santa Margarida. El sospitós va veure com una dona gran caminava per la zona i la va atacar per l'esquena, clavant-li un objecte punxegut a la barbeta i provocant-li un tall. Després la va tirar a terra i se li va emportar el telèfon mòbil i una motxilla.

L'Àrea d’Investigació Criminal del Baix Empordà va iniciar una investigació que va permetre identificar el sospitós a qui han detingut aquest divendres al matí al carrer Pau Claris de Palafrugell.