El PP acusa una regidora de Blanes de beneficiar-se del seu càrrec i l'Ajuntament ho nega

Els populars exigiran que cessin Rosa Aladern si es demostra que va evitar tancar un seu càmping

El Partit Popular (PP) de Blanes ha demanat apartar la regidora d'Activitats de Blanes, Rosa Aladern, mentre s'investiga si es va beneficiar o no del seu càrrec per evitar que es tanqués un càmping de la seva propietat.

Des de l'Ajuntament, però, neguen la major i asseguren que no hi ha "cap expedient obert" contra Aladern. De fet, en un comunicat, el consistori considera les acusacions com a "molt greus" i assegura que "atempten contra la veritat".

Expliquen que tot plegat va quedar demostrat en una reunió de la comissió de Transparència i Bon Govern de l'Ajuntament de Blanes, sol·licitada precisament pel PP. Tot i això, el regidor popular, Pere Robert, assegura que s'ha obert una investigació interna que durarà tres setmanes.

És doncs durant aquest espai de temps que Robert demana que s'aparti l'edil, fins a esclarir si es va aprofitar o no de la seva condició de regidora per evitar tancar un càmping de la qual n’és, en part, propietària. Robert considera que "Fa mal efecte" que l’alcalde, Jordi Hernández, mantingui Aladern mentre se la investiga.

Però des de l’Ajuntament neguen la major i deixen clar que "no s’investiga ningú", sinó que es tracta d'esclarir uns fets, per saber si això va comportar actuacions posteriors.

Finalment, Hernández carrega contra Robert a qui acusa de fer ús de les informacions que té per la seva condició de regidor per fer desgast polític. El batlle ho considera "una forma molt dolenta de fer política" i que no convé a la ciutat.