L'Hospital d'Olot i l'IDiBGI promouran la recerca biomèdica

S'impulsaran activitats de formació entre el personal i s’incentivaran les publicacions científiques

La Fundació Hospital d’Olot l’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona (IDIBGI) han signat un conveni de col·laboració amb l’objectiu de promoure la recerca biomèdica i la innovació entre els professionals del centre.

Mitjançant aquest conveni, signat fa unes setmanes, s’estableixen les bases reguladores per a la realització de programes o projectes de recerca científica o tecnològica conjunta en el camp de la recerca biomèdica i les ciències de la salut, i també per impulsar activitats de formació per al personal investigador. Els dos centres també poden impulsar l’edició de tota mena de publicacions relatives a la investigació en el camp de la recerca i la innovació biomèdica i les ciències de la salut.

El tret de sortida d’aquesta col·laboració ha estat aquest migdia amb un acte de presentació a la sala d’actes de l’Hospital d’Olot. La Dra. Marga Nadal, directora de l’IDIBGI, ha presentat l’Institut i les seves línies de treball als professionals de la salut de la Fundació.

A banda d’aquest acord amb la Fundació, l’IDIBGI també té convenis signats amb altres institucions sanitàries de les comarques gironines. Són la Fundació Salut Empordà (FSE), els Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà (SSIBE) i la Corporació de Salut del Maresme i la Selva (CSMS).