El cineasta banyolí Albert Serra formarà part del jurat internacional de la Berlinale

Compartirà responsabilitat amb Lupita Nyong'o o Brady Cobert, entre d'altres

El cineasta banyolí Albert Serra serà part del jurat internacional que decidirà els films guanyadors al Festival de Cinema de Berlín, la Berlinale.

El director de cintes com 'Pacifiction' o 'La mort de Lluís XIV' compartirà responsabilitat amb l'actriu mèxico-kenyana Lupita Nyong'o ('12 anys d'esclavitud', 'Black Panther'), amb el director nord-americà Brady Cobert ('The childhood of a leader', 'Vox Lux').

També hi seran la directora xinesa Ann Hui ('The secret', 'The story of Woo Viet'), amb el director alemany Christian Petzold ('The state I am in', 'Ghosts'), amb l'actriu italiana Jasmine Trinca ('The gunman', 'The story of my wife') i amb l'escriptora ucraïnesa Oksana Zabuzhko ('The Museum of Abandoned Secrets', 'The longest Journey').

El Festival Internacional de Cinema de Berlín se celebrarà del 15 al 25 de febrer i hi competiran films com 'Another End' de Piero Messina, amb Gael García Bernal com a protagonista, 'Hors du temps' d'Olivier Assayas o 'A traveler's Needs' de Hong Sangsoo, amb Isabelle Hupert.