Torroella de Montgrí condemna el crim a la veïna del municipi i convoca un minut de silenci

El TSJC informa que no consta cap denúncia prèvia entre la víctima i la seva parella

Torroella de Montgrí (Baix Empordà) condemna el crim a la veïna del municipi localitzada diumenge al migdia en un cotxe en un camí secundari proper a l'Estartit, a la zona de la gola del Ter. L'Ajuntament ha convocat un minut de silenci a les set de la tarda i ha decretat dos dies de dol, durant els quals les banderes onejaran a mig pal.

"El consistori vol mostrar el seu total suport a la família i persones properes a la víctima, i condemna i mostra la seva tota repulsa cap a qualsevol forma de violència", diu l'Ajuntament. La Divisió d'Investigació Criminal (DIC) dels Mossos a Girona s’ha fet càrrec del cas, que està sota secret de sumari. El TSJC ha informat que no consta cap denúncia prèvia entre la víctima i la seva parella.

Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís cap a les dotze del migdia i qui va donar l'alerta va ser l'entorn de la dona. La víctima és una veïna de la població de la qual n'havien denunciat la desaparició. La van poder localitzar en aquest camí ubicant el seu telèfon mòbil.

Segons fonts properes al cas, la víctima havia rebut diverses ganivetades al cos. La comitiva judicial va fer l'aixecament de cadàver i van traslladar la dona a l'Institut de Medicina Legal de Girona, on els forenses li faran l'autòpsia per determinar les causes de la mort.

Els investigadors estan indagant en l'entorn de la víctima i analitzant els indicis per determinar l'autoria del crim. 

El jutjat d'instrucció 3 de la Bisbal d'Empordà, que dirigeix la investigació, ha decretat el secret de les actuacions. Segons informa el TSJC, no consta cap denúncia prèvia entre la víctima i la seva parella.