Dos detinguts per tenir una plantació de marihuana a Avinyonet després de patir un assalt

Els Mossos d’Esquadra busquen els tres assaltants que anaven armats amb pistoles

Els Mossos d’Esquadra han detingut dos homes de 27 i 29 anys com a responsables d’una plantació de marihuana a Avinyonet de Puigventós (Alt Empordà). Els dos detinguts van trucar al telèfon d’emergències per denunciar que havien entrat a robar tres persones amb pistoles.

Els fets van tenir lloc la matinada del dilluns, quan tres persones armades amb pistoles van entrar a robar en un hort que hi havia a prop del polígon industrial del municipi, on hi havia mig miler de plantes de marihuana. Els responsables de la plantació, que vivien en una barraca al costat de l’hort, van trucar al telèfon d’emergències per denunciar que eren víctimes d’un robatori.

Una vegada van arribar-hi els Mossos d’Esquadra, els dos homes van explicar que tres assaltants armats s’havien emportat centenars de plantes. Els agents van detenir els dos homes per un delicte contra la salut pública. El de 29 anys tenia antecedents. Tots dos van passar a disposició judicial el dimarts.

En paral·lel, la Unitat d’Investigació de la comissaria de Figueres va començar a buscar els tres individus armats i el dimecres es va escorcollar l’hort assaltat, amb una ordre judicial. Allà només hi quedaven una cinquantena de plantes.