Atrapen dos lladres d'una banda que robava en una casa de Palamós

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local busquen dos delinqüents més, que van fugir en direcció a la platja

Els Mossos d'Esquadra i Policia Local de Palamós (Baix Empordà) han detingut dos lladres que formaven part d'una banda que robava en una casa de la població. Dijous passat, els agents van rebre l'avís que uns lladres estaven robant en un habitatge situat al carrer de la Fosca.

Patrulles dels dos cossos policials van arribar ràpidament a la casa i van veure, aparcat davant, un home al costat d'un cotxe amb el maleter obert, com si esperés carregar alguna cosa. Al jardí de la casa hi van veure tres homes més que, quan es van adonar que hi havia els agents, van arrencar a córrer en direcció a la platja. Dos van escapar i els altres dos han quedat en llibertat després de passar a disposició judicial.

Els detinguts són dos veïns de Salt (Gironès), de 22 i 24 anys i de nacionalitat marroquina. Els dos joves, un dels quals té antecdents, van passar a disposició judicial com a suposats autors d'un delicte de robatori amb força a l'interior de domicili en grau de temptativa i van quedar en llibertat provisional.


El dia 4, els policies van rebre l'avís que s'estava produint un possible robatori en una casa situada a la carretera de la Fosca. Patrulles dels dos cossos policials es van adreçar ràpidament al lloc. En arribar-hi, els agents van localitzar un home al costat d'un cotxe i amb el maleter obert.

Mentre els policies intentaven aclarir què hi feia aquell home davant la casa, van veure que al jardí de la finca hi havia tres homes amagats. Els lladres, en veure les patrulles, van fugir corrents en direcció a la platja.

Els agents van poder interceptar un dels fugitius i el van detenir, juntament amb l'home que esperava al costat del cotxe. A més, van comprovar que els quatre homes estaven robant dins la casa. La investigació continua oberta i centrada en la localització dels dos fugitius.