Ingressa a presó el detingut per rebentar 38 cotxes a Riudellots, Sils i Girona

L'home acumula tres detencions en una sola setmana

El detingut per robar en una quarantena de vehicles de Riudellots de la Selva, Sils (Selva) i Girona ha ingressat a presó. El magistrat de Santa Coloma de Farners ha decidit enviar-lo a presó provisional davant de l'elevada reincidència.

De fet, en una sola setmana acumula tres detencions per saquejar vehicles en tres municipis gironins. L'última detenció va ser aquest dimarts després de rebentar 17 cotxes a Sils. Un veí anava a treballar i va trobar-se el vidre del seu cotxe trencat i va avisar la policia. Els Mossos d'Esquadra van trobar-lo a prop de l'estació de tren amb alguns dels objectes que havia agafat dels vehicles.

L'home, de 38 anys, rebentava els vidres dels cotxes i s'emportava tot el que hi trobava a dins: ulleres de sol, cantimplores, cables, motxilles i tots els objectes que trobava. La primera de les detencions va ser a Riudellots de la Selva, quan l'home havia entrat a robar en dinou vehicles aparcats al carrer. En aquell cas, una de les víctimes va veure l'home que portava una jaqueta seva i va avisar a la policia.

Quan els Mossos el van detenir, van enxampar-lo amb la majoria dels objectes que havia agafat dels vehicles saquejats. Després de passar a disposició judicial, el jutge el va deixar en llibertat a l'espera de judici i l'home va aprofitar-ho per tornar a delinquir.

En aquest cas va ser a Girona, quan va emportar-se roba ciclista de dues furgonetes que hi havia aparcades al barri de Pedret. Un veí va alertar la policia que van poder detenir-lo, però va tornar a quedar en llibertat a l'espera de judici.

La matinada del dimarts l'home va tornar a saquejar una vintena de cotxes més a Sils i quan un veí va alertar a la policia, aquests el van anar a buscar a l'estació de tren. Allà el van trobar amb diverses jaquetes i objectes, tal com havien fet amb les dues detencions anteriors en tan sols sis dies de diferència.

Aquest dimecres ha passat a disposició judicial i el jutge de Santa Coloma de Farners ha decidit enviar-lo a presó provisional per l'alta reincidència que acumulava el detingut.