Cremen disset contenidors, cinc cotxes i tres motos de matinada a Girona

L'Ajuntament de Girona assegura que s'ha obert una investigació per identificar els autors dels focs

Matinada intensa la d'avui a Girona després que s'han produït un total de sis incendis, suposadament provocats, en un total de 17 contenidors, cinc cotxes i tres motocicletes que han cremat al llarg dels barris de Santa Eugènia, Sant Narcís, Pla de Palau-Sant Pau i Montilivi.

El primer dels avisos al 112 ha tingut lloc a les 03:39h i el darrer a les 04:51h on hi hi han treballat un total de sis dotacions terrestres dels Bombers de la Generalitat. A més del balanç dels contenidors i els vehicles, algunes de les façanes d'edificis propers també han quedat afectades pel fum o radiació de les flames.

Aquest matí els regidors dels barris afectats de l'Ajuntament de Girona, Cristina Andreu, Sergi Font, Sergi Cot i Gemma Martínez, han anat al lloc dels fets per avaluar la repercussió dels incendis i parlar amb els veïns afectats per saber com es trobaven.

Des del consistori s'ha informat que s'ha obert una investigació per assegurar que aquests fets no quedin impunes i l'alcalde, Lluc Salellas, ha ofert el correu de l'alcaldia a les persones afectades per mirar d'assessorar-los amb tot allò que es pugui.

Les denúncies s'hauran de presentar de forma presencial a la Policia Municipal.