Cassà de la Selva acollirà dues edicions del Delirium Festival

Les cites seran l'11 de maig i el 5 d'octubre

Els organitzadors del Delirium Festival han anunciat que enguany Cassà de la Selva (Gironès) acollirà dos certàmens. El primer tindrà lloc al Parc Art l'11 de maig, una nova localització que s'ha escollit per tractar-se d'un espai singular a l'aire lliure. El segon serà el 5 d'octubre a la Pineda Fosca.

Sobre aquesta iniciativa el regidor de Promoció Econòmica, Àlex Font comenta “aquest tipus d’esdeveniments ajuda a posicionar el municipi en el mapa de festivals musicals i demostra que Cassà és una ubicació interessant per atraure tota mena d’esdeveniments amb el que això comporta per a l’activitat econòmica local. L’acord a què s’ha arribat permetrà que els cassanencs i cassanenques puguin gaudir d’actes complementaris que es programaran per a tots els públics amb motiu del festival”.

Delirium Festival és un segell que s’ha posicionat en l’organització d’esdeveniments on la música electrònica és la protagonista, amb reconeguts DJ i productors de música internacionals i on paral·lelament s’organitzen activitats vinculades amb els festivals.