Tretze restaurants i cinc allotjaments participen de la Garoinada 2024 a Palafrugell

Començarà divendres i s'allargarà fins el 24 de març

Palafrugell (Baix Empordà) donarà demà el tret de sortida a una nova edició de la Garoinada. Enguany, la campanya gastronòmica d’hivern tindrà lloc fins al 24 de març, amb la participació de tretze restaurants i cinc allotjaments.

Els restaurants oferiran un menú que consisteix en un entrant de garoines, un primer plat a triar entre Catxoflino o bé un plat alternatiu diferent en cada restaurant, unes postres de crema, aigua, vi i cafè. Tots aquests menús estaran maridats amb vins del celler Espelt. El preu del menú variarà entre 50 euros i 65 euros, depenent de l’establiment.

Aquest any el disseny del cartell de la campanya l’ha realitzat la palafrugellenca Paula Garcés, que ha tramès la seva visió de la garoina a través d’un cartell fet a llapis i aquarel·la. La Paula Garcés està al capdavant de Virya Project, un espai multidisciplinari on convida a connectar amb un mateix a través de l’art, el cos i les emocions.

Paquets de cap de setmana

Com ja és habitual, també s’ofereixen diferents fórmules per passar un cap de setmana de Garoinada a Palafrugell que inclouen el menú i l’allotjament en algun dels hotels del municipi, a més d’una sortida en vaixell d’època. Així mateix, també es podrà gaudir de l’experiència entre setmana, amb l’oferta del menú i allotjament de diumenge a divendres.

D’altra banda, els allotjaments regalaran un talonari de tiquets per visitar els diferents equipaments culturals del municipi (Fundació Josep Pla, Fundació Vila Casas Can Mario, Museu del Suro i Jardí Botànic de Cap Roig), un tiquet per a la piscina municipal i un val de descompte per comprar a Vins i Licors Grau, patrocinador de la campanya.

Establiments participants

Restaurants: L’Arc, Centre Fraternal i Xadó (de Palafrugell); El Far, La Llagosta, Llafranc i Terrassa Terramar (de Llafranc); El Balcó de Calella, El Càntir-H. Alga, Gelpifish, La Bella Tere i Les Voltes de Calella by Es Portal (de Calella de Palafrugell) i Es Portió-H. Hostalillo (de Tamariu).

Hotels: Can Liret (de Palafrugell), Alga i Sant Roc (de Calella de Palafrugell), El Far i Llafranc (de Llafranc).