Un detingut a la Jonquera per dur 19 quilos de marihuana i 5 d'haixix al cotxe

L'home, un ucraïnès de 36 anys, va ser lliurat als jutjats de Figueres

Components de la secció fiscal de la Guàrdia Civil de la Jonquera (Alt Empordà), durant la realització d'un control a l'AP-7, van procedir cap a les dues de la matinada del diumenge 7 de gener a la inspecció d'un vehicle que circulava direcció França.

L'automòbil amb matrícula polonesa i ocupat per una sola persona, després de la identificació del conductor, els agents van procedir a la inspecció del vehicle descobrint en els passos de rodes diverses bosses de plàstic envasades al buit amb una substància vegetal que després de sotmetre a narcotest que va donar positiu en marihuana.

Posteriorment, i també als passos de roda es van trobar altres embolcalls amb una substància color marró que sotmesa igualment a anàlisi amb narcotest va donar positiva en haixix. Un cop extreta van donar un pes total de 18,9 quilograms de marihuana i 5 quilograms d'haixix.

Per tot això es va procedir a la detenció de l'ocupant del cotxe, un ciutadà ucraïnès de 36 anys, per un suposat delicte contra salut pública.

Es van instruir diligències que van ser lliurades juntament amb detingut i substància al Jutjat d'Instrucció en funcions de Guàrdia dels de Figueres.