Abatut a trets el fugitiu que ha escapat dels Mossos a Ripoll

L'intercanvi de trets s'ha produït als afores de Vilada, en direcció a Borredà

Els Mossos d'Esquadra han abatut en un intercanvi de trets l'home que aquesta matinada ha disparat tres trets contra una patrulla dels Mossos a Ripoll durant una persecució per carretera, segons ha informat la policia catalana.

Els fets s'han produït als afores de Vilada, en direcció a Borredà (Beguedà), cap a dos quarts de vuit d'aquest vespre. En l'intercanvi de trets també ha resultat ferit lleu un agent dels Mossos. Els agents havien desplegat un important operatiu policial a la zona del Berguedà per intentar localitzar el fugitiu, que finalment ha pogut ser abatut.

A dos quarts de dues de la passada matinada, uns agents que feien patrullatge per Ripoll han intentat identificar el delinqüent, que es trobava en actitud sospitosa al costat d'un bar. Els agents s'hi han apropat amb intenció d'identificar-lo i ha estat aleshores quan el sospitós ha engegat el cotxe i ha fugit a tota velocitat.


La patrulla ha començat a perseguir el vehicle, que ha agafat la C-26 en direcció al Berguedà. En un dels revolts de la carretera, però, el sospitós ha aturat el cotxe. Els agents han baixat del patrulla i, quan s'apropaven al vehicle, el fugitiu ha engegat el motor, ha intentat atropellar-los i també ha envestit cotxe policial.

Aleshores, el sospitós ha tret una arma i ha disparat tres trets contra el cotxe dels mossos. Tot i que les bales han impactat contra el vehicle, cap dels agents ha resultat ferit.
Al voltant de les quatre de la matinada, els Mossos d'Esquadra han localitzat el vehicle del fugitiu. El cotxe es trobava en una zona boscosa, propera a un mas, del terme de Borredà.

Els mossos han mantingut activat un ampli desplegament amb agents de diferents comissaries (del Ripollès, Osona i el Berguedà) i també efectius de l'Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO), un helicòpter i la unitat canina.

Cap a dos quarts de vuit del vespre, els Mossos han localitzat el fugitiu i l'han abatut en un intercanvi de trets. Els fets han tingut lloc als afores de la localitat de Vilada, en direcció a Borredà (Beguedà), cap a dos quarts de vuit d'aquest vespre. En el tiroteig també ha resultat ferit lleu un agent dels Mossos.