Una nova avaria a la xarxa deixa tota la Bisbal d'Empordà sense aigua almenys fins al migdia

Els tècnics hi estan treballant i s'ha habilitat una cisterna a la residència de gent gran Zoilo

Una nova avaria a la xarxa d'aigua de la Bisbal d'Empordà deixa des de primera hora del matí tota la ciutat sense subministrament. De seguida que s'ha detectat el problema els tècnics s'han posat a treballar, però no s'espera que pugui estar resolt abans del migdia.

L'avaria s'ha produït al punt on habitualment passa, entre els carrers Castell d'Empordà i Canigó, just una zona clau que provoca que s'hagi de tallar el subministrament a tot el municipi. Des de l'Ajuntament informen que el restabliment del servei serà gradual, per tal d'evitar possibles fuites en altres punts que provoquessin noves avaries. Mentre no se soluciona el problema, s'ha habilitat una cisterna d'aigua a la residència de gent gran Zoilo Feliu.

Aquest és un problema habitual a la Bisbal d'Empordà. A tall d'exemple el passat mes d'octubre va passar una situació calcada a la d'aquest divendres. El problema és la falta de manteniment de la xarxa, provocada per un conflicte judicial que declara nul el contracte.

Des de la Bisbal d'Empordà hi ha diverses entitats que s'han posicionat en favor de la municipalització de l'aigua, una proposta que veu amb bons ulls el nou govern, però que pot trigar encara anys.