L'administració del carrer de la Creu de Girona esclata de joia al vendre un dècim de la Grossa

L’establiment ven un 20% més de loteria que l’any passat

Només ha estat un dècim, però aquest únic número ha donat la vida a l’administració de loteria del carrer de la Creu de Girona. La seva propietària, Sònia Teixidor, celebrava amb cava, salts i alegria el primer premi que han repartit en la rifa de Nadal. 400.000 euros que aniran a parar a un afortunat del qual encara ningú sap qui és ni s’ha presentat a l’administració.

Malgrat tot, Teixidor assegura que aquests diners són “un premi pel barri” perquè tenien moltes ganes de repartir “diners i il·lusió” entre els veïns i clients habituals d’aquesta administració. Fa un any i mig la Sònia es va posar al capdavant d’aquesta administració. Aquest divendres recordava amb una il·lusió inesborrable de la cara que des del primer moment havien tingut el suport i la bona acollida dels veïns de la zona.

Ara, volien retornar-los aquesta confiança amb un bon premi i així ha estat. El primer guardó que han entregat per la rifa de Nadal ha estat la grossa, que Teixidor assegura que fins ara no s’havia repartit mai a la capital gironina. De tota manera, la propietària avisava: “Aquest serà el primer de molts”.

Sònia Teixidor tenia molta esperança dipositada en aquest sorteig, sobretot per la bona ratxa que està agafant l’administració. Fa uns dies ja van repartir 55.000 euros amb la Quiniela. Avui n’han estat 400.000 amb el número 88.008. Un número que han venut per terminal però que la propietària havia lluitat per tenir-lo a finestreta.

“Fa temps va tocar un número molt semblant i volia tenir-ne”, explicava amb una ampolla de cava a les mans, “imagina’t què hagués passat si en venem més”. Mentrestant, curiosos i veïns s’aturaven a veure què passava.

La vorera molla de cava, el número imprès i enganxat als vidres de l’administració de loteria i els tres treballadors saltant i celebrant el premi al carrer presagiava bones notícies. Malgrat tot, la gent se sorprenia quan llegia les samarretes que els treballadors portaven avisant que havien venut la grossa. “Aquí?”, es preguntaven. Immediatament, obrien la cartera per comprovar si el seu bitllet era el premiat. Cap d’ells ha estat l’agraciat, o almenys han dissimulat no haver estat els afortunats.

Ara ve una jornada dolça per als treballadors de l’administració que ja han avisat que seguiran celebrant el premi tot el dia. El proper repte: el sorteig de Reis. Sònia Teixidor ja ha avisat que volen seguir repartint diners, però que els queden pocs números. De fet, aquest any han tingut un 20% més de vendes respecte a l’any passat. La fortuna els somriu i no només pel premi que han repartit.