Una veïna de Salt premiada amb un cinquè premi: ''Farem un viatge amb la família''

Els propietaris de l'administració han repartit 3,1 milions

L'administració de loteria número 1 de Salt (Gironès), situada al carrer Àngel Guimerà, ha repartit més de 3,1 milions d'euros del 92023, el quart cinquè premi de la rifa de Nadal.

Els propietaris del negoci, Mireia i Ismael Muela i Carles Vallejo, fa poc més d'un mes que van agafar les regnes de l'administració perquè els anteriors es van jubilar.

Arribar i moldre i aquest divendres no podien estar més contents: "Aquest número ha estat tot un èxit, creiem que perquè acabava en 23, l'any que deixem enrere".

Al llarg del matí, clients premiats han anat fins a l'establiment com la Nada, una nena de 9 anys que just ahir va demanar al seu pare que comprés el dècim: "Estem molt contents. Farem un viatge amb la família".

Cada butlleta del 92023 està premiada amb 6.000 euros. Aquesta administració de loteria de Salt n'ha venut 52 sèries i això vol dir que han repartit, en total, 3,1 milions. Des de les onze del matí, el tràfec a l'establiment situat al cor del sector centre de la població ha estat constant, entre periodistes de mitjans de comunicació i veïns que s'han acostat a donar l'enhorabona als propietaris. També han anat apareixent alguns guanyadors, que no han dubtat en compartir la seva alegria.

És el cas de la Nada, que estava convençuda que era el número que li va dir just ahir a la tarda al seu pare que comprés. Després de comprovar-ho, ha tornat a l'establiment, ja amb el dècim a la mà que confirmava la seva sort: "Em va agradar el número i per això el vaig demanar".

"El premi és més d'ella que meu", ha dit el seu pare, Marzouk Lakbir. D'entrada, no sabia quin import els ha tocat. Quan els periodistes li han dit que són 6.000 euros ha dit "bé, bé, està bé". La família, originària del Marroc, té previst fer servir els diners per fer algun viatge plegats.

Una altra veïna a qui la sort li ha somrigut és Assumpció Brugués. Una mica atabalada, ha explicat que tenia clar que el número que havia comprat acabava en 23 i, quan ha escoltat a la ràdio la xifra sencera, ha comprovat que, efectivament, era el que havia comprat. "No sé què en faré amb els diners", ha afegit.

Just del portal d'un edifici de davant de l'administració de loteria, ha baixat una mica més tard la Luz Marina, que treballa de cuidadora d'un avi. Tenia una foto al mòbil del dècim i ha preguntat als periodistes si era aquest el que havia guanyat. Quan li han confirmat, ha afirmat que està "molt contenta" i que farà servir els diners per als seus fills, que estan al seu país d'origen, Hondures.

Els propietaris de l'administració de loteria fa un mes i mig que van agafar les regnes del negoci, després que els anteriors amos pleguessin per jubilació. Són els germans Mireia i Ismael Muela i Carles Vallejo, parella d'ella. Segons han explicat, han comprovat que en anys anteriors aquest número no s'havia venut tant però que aquest any ha estat "un èxit". Creuen que és perquè acabava en 23, just l'any que deixem enrere d'aquí a pocs dies.

La majoria dels dècims els han venut per finestreta i a veïns de Salt: "Sobretot a gent del barri, del poble, que han vingut i l'han comprat. Som d'aquí i haver repartit el premi ens fa molt feliços".