La viral (mala) experiència de Jair Domínguez amb la Bikineria dels Roca

El periodista i escriptor ha acabat "escopint" al bell mig del Barri Vell de Girona

El periodista, escriptor i guionista altempordanès, Jair Domínguez, ha volgut compartir avui a la xarxa social X la seva experiència amb la famosa Bikineria que els germans Roca van obrir el passat mes de setembre al Barri Vell de Girona.

D'entrada Domínguez ha advertit als seus seguidors que tenia intenció de "viure de primera mà el que significa ser un guiri" a casa i que "ho ha pagat". El periodista confessa que sempre s'ha mofat de les persones que cada vespre fan cua per tastar la primera iniciativa salada del Rocambolesc però que, al no veure-hi ningú, hi ha entrat.

El guionista ha escollit un biquini de pastrami que li han preparat "en 30 segons" però que, tanmateix, "estava a 6.000 graus centígrads". Després de deixar-lo refredar i donar alguns consells sobre quina és la millor manera de menjar carn i en quin estat s'ha de trobar el pa, ha procedit al tast.

"A la primera queixalada, sorpresa. Un tendrum. Res de greix tou. Un puto cartílag de vaca", ha exclamat per seguidament escopir-lo dins una paperera.

"N’he trobat tres més. Tres talls de tendrum dur, fastigós, immenjable. “Espera” he pensat “potser és una genialitat d’en Jordi Roca”. I he seguit menjant", ha narrat Domínguez que assegura no s'ha trobat amb més sorpreses.

El seu veredicte final; "Un sandvitx normalet. Els talls de pastrami eren massa gruixuts. Xucrut bo. La salsa res de l’altre món. El pa, bo", ha dit adjuntant una fotografia amb el tiquet de 7,5 euros que ha pagat.

L'escriptor ha acabat el fil explicant que pel preu que ha pagat "algú ha gaudit de l’espectacle de veure’m escopint un entrepà al mig del barri vell. Bona inversió".

La seva publicació dues hores després ja comptava amb prop de 80.000 visualitzacions i mig miler de "m'agrada" ha generat debat entre els seguidors, amb detractors i partidaris de l'establiment a parts iguals.

Amb tot, Domínguez ja ha assegurat a un dels seus seguidors que la d'avui, ha esdevingut "la primera i última visita" que dedicarà al local gironí.