Fontajau estrenarà els dos nous marcadors LED aquest cap de setmana

Han costat un total del 167.922,19 euros

Aquesta setmana finalitzaran les tasques d’instal·lació de dues pantalles marcador LED d’última generació al Pavelló Municipal Girona-Fontajau i es preveu que ja es puguin estrenar amb els partits d’aquest cap de setmana. També està previst que s’ultimi la col·locació de diferents elements de cronometratge i control de l’equipament abans de dissabte.

Aquestes incorporacions complementaran les pantalles del videomarcador central i representaran una millora important de la instal·lació, ja que podrà equiparar-se així a altres pavellons que acullen també competicions com la Lliga ACB o la Lliga Femenina. Aquest contracte s’ha adjudicat a l’empresa Mondo Iberica SAU, per un import total de 167.922,19 euros.

“Després de 30 anys, el Pavelló Municipal Girona–Fontajau requeria una renovació dels marcadors de fons per mantenir l’alta qualitat de l’equipament i adaptar-se a la normativa vigent, d’acord amb els esdeveniments de primer nivell que acull la instal·lació.

Les noves pantalles, més enllà de la funció informativa sobre el joc, permetran altres funcions, com la visualització de publicitat o la projecció imatges i vídeos”, ha remarcat el regidor d’Esports i Joventut de l’Ajuntament, Adam Bertran.

Recentment, també s’ha portat a terme la reparació del sistema de megafonia, amb la substitució dels altaveus aguts, fet que han permès de millorar la qualitat de la sonoritat del pavelló. Aquests treballs els ha portat a terme l’empresa GRAVIS Audiovisuales & Acústica per un import de 9.624,00 € (IVA exclòs).